Teresiainspirerar

Julklappstips del 2 – till de större

Här kommer ett litet tips som jag lovade vad man skulle kunna köpa till de något större barnen. Nu väljer jag efter en lista på vad min femåring gillar så jag missar säkert att tipsa om massa andra roliga leksaker men dessa är något jag tror uppskattas.

Shopkins | Lundby Dockskåp | Livly Klänning | Care Bear – Gosedjur | Enchantimals – Paws for a Picnic Doll | LEGO Friends | Glassvagn | Barbie – Deluxe Stylinghuvud (Blondin)

|

Cornelia tjatar just nu på att hon önskar sig dockskåpet men hon har ju redan två, haha. Har sagt det till henne då hon säger att vi kan sälja ett men det vill ju inte jag.. Kan man ha tre olika dockskåp? Detta är iaf nedsatt riktigt bra och är lockande att ge henne nån gång.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats