Teresiainspirerar

Inför bebis ankomst…

Jag har själv tänk mycket på vad som behövs förberedas inför lillasysters ankomst och eftersom det var så längesen känner jag mig nästan som en nybörjare… Vad behöver man? Vad behöver man inte? Vad är viktigast?

Jag har spanat runt lite och tänkte skriva ner en lista på vad jag tror behövs. Vissa grejer är kanske inte viktiga men för vår del som väntar sista barnet vill jag passa på att göra det lilla extra, det är ju ändå vår sista gång.

 –

Gjorde ett litet kollage på både bra och ha saker och sånt som man gärna vill ha, men kanske inte behöver, eller? 😉

Däremot får ni en lista (från min sida) vad som behövs införskaffas innan lillasysters ankomst.

 • Blöjor nr 1
 • Våtservetter
 • Tvättlappar/små handdukar
 • Febertermometer
 • Babyolja
 • Babypuder
 • Snorsug
 • Salvor
 • Blöjhink
 • Skötbädd
 • Badbalja
 • Napp
 • Nagelkit
 • Tops till att rengöra navel
 • En planerad BB-väska med innehåll som body, blöjor, filt, nalle, napp mm
 • Kläder stl 50-56
 • Amningsinlägg
 • Babynest
 • Babyskydd till bilen
 • Mössa

Mycket av dessa grejer kan ni shoppa hos bland annat Babyland vilket är skönt att kunna ta på en o samma gång, jag som inte orkar åka iväg på olika ställen för att handla hem det ena och det andra så är det prefekt. Leveransen är snabb och hem till dörren 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats