Teresiainspirerar

25% hos Kappahl

Godkväll fina ni!

Ni har väl inte missat att Kappahl just nu har medlemsdagar där man får 25% rabatt på ett helt köp! Det bästa är också att det gäller ett av mina favoritmärken Newbie.

Missa inte att fynda om du är medlem, eller bli medlem för att fynda 😉

 

Jag har kikat runt lite på vad jag gillar och samlat dessa i olika kollage till er, både nytt och äldre. Det har kommit så mycket fina nyheter nu att man vill ha allt!

Jag gillar att Kappahl har större storlekar nu på Newbie så man kan syskonmatcha så bra. När Cornelia var bebis så gick storlekarna bara upp till 74 i början och sedan 86 men nu går de upp ända till 128 så Cornelia och lillasyster kommer kunna matcha varandra länge till 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Filme

    Buffy är bäst och nej jag gillade inte alls Riley sååå tråkig del av serien. Spike är definitivt min favorit i serien förutom Buffy då. Och jag tycker även att han och Drusilla var riktigt bra som skurkar tillsammans i de tidigare säsongerna. Oj du har så mycket bra framåt att se fram emot ?

stats