Teresiainspirerar

Hösten är här, likaså inredningstipsen

Hej alla fina!

Hösten har verkligen kommit känns det som och nu är det ju så mysigt att fixa eller köpa nytt till hemmet. Jag blir i alfafall sån som vill få iordning och ännu mer nu när man är hemma om dagarna med min lilla tjej.

Som ni såg i tidigare inlägg så har jag fått chansen att erbjuda er 15% rabatt på allt hos RoyalDesign på ordinarie priser. Jag kommet tipsa er ett par dagar så ni inte missar denna grymma chans där de verkligen har ALLT enligt mig just för hemmet. Både kampanjer i mängder och nu min rabattkod som endast gäller till imorgon 🙂

Använd koden OHD597 i kassan.

Spegel//FLOS bordslampa//FLOS golvlampa//Plant Box//Krok i sammet/mässing//Le Creuset gryta//Carolina Gynning LjusstakePläd

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats