Teresiainspirerar

Materiell Kärlek

I över ett år har jag velat ha en golvlampa av märket FLOS. Den kostar ju en del men jag är sån att om jag verkligen unnar mig det jag verkligen vill ha så är den prylen kvar hos oss. Jag har genom åren köpt på mig mkt dekoration men aldrig riktigt fastnat för de men när jag väl började unna mig märkte jag att de grejer jag velat ha länge och väl köpt får stanna och oftast används de mkt. Men huuur snygg är den inte? Verkligen Materiell kärlek!

Jag har sålt av grejer och sparat länge på just en sån här golvlampa och har många gånger varit sååå nära på att beställa en men inte riktigt vågat på grund av priset. Nu när jag fått chansen av ett litet samarbete med RoyalDesign så passade jag på då det blev liiite rabatt iaf. Jag trodde jag skulle få vänta i flera veckor på lampan men det tog bara en vecka att få hem den.

Så i fredags kom paketet och jag kände mig som ett barn på julafton, när man längtat och önskat sig något så mkt så fanns paketet där 🙂

Jag har egentligen inte bestämt helt vart lampan skall stå då jag har många platser där den skulle passa men tycker där den står nu passar den riktigt bra. Så perfekt bredvid öppna spisen och då det är dimmer på lampan kan man välja om man vill ha starkt ljus där eller bara mysbelysning.

Jag kommer nog flytta runt på lampan lite för att känna av även att det känns bra där den står nu, men tror de kan bero lite på årstider också.

Jag har fått chansen att ge er 15% rabatt hos RoyalDesign på ordinarie priser om ni anger koden OHD597 i kassan.

För er som suktat efter denna lampa länge men inte slagit till än så är det ändå en riktigt grym rabatt på den nu. Erbjudandet gäller till tisdag så skynda fynda!

Även den underbara runda spegel från märket House Doctor kan ny få 15% rabatt på. Jag är såå sugen på en till att ha i köket istället för den vi har där idag. 🙂

Ni kanske hittat nåt annat som Skultuna, Klong, Iittala, bloomingville, Kay Bojesen eller något annat som ni spanat. In och kika och missa inte rabattkoden 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats