Teresiainspirerar

Högst upp på önskelistan

Nu börjar det närma sig student, bröllop, och även mors dag på söndag.

Hos RUM21 hittar ni allt ni behöver för dessa tillfällen.

Eftersom jag nu blivit mamma till två underbara tjejer kan jag väl i år önska mig Flos golvlampa denna mors dag? 😉 Som kah kämpade under förlossningen är jag väl värd en extra din present, haha! Den står iallafall högst upp min önskelista och skulle passa så bra hemma hos oss. Den och vår plant box hör ihop tycker jag, tänk så fint! Drömma kan man ju 🙂 Har dock börjat spara till den ifall att 😉

iittala//Fjäderlampa//Kling vas liten//Flos golvlampa//Marmorfat//Plant box sidobord

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats