Teresiainspirerar

Gravidvecka 29

Godmorgon måndag!

Som vanligt några dagar senare så uppdaterar jag gravidveckan.. I fredags gick jag in i vecka 30(!) och kan inte fatta att det är högst 12 veckor kvar.. Dessa veckor kommer gå så fort och jag tror ändå att lillasyster kommer komma tidigare, men man vet aldrig, dock inte imorgon eller nästa vecka men i sluttet på mars eller början på april tror jag hon kommer.

Det känns som jag snart är på väg att spricka, haha! Så stor som jag är nu var jag med dottern dagen då hon föddes känns det som. Men det är ju så olika, jag har väl gått upp mer i vikt denna gång och är äldre.. 😉 Kanske en större bebis denna gång oxå.

Som sagt, ni ska få en uppdatering utav vecka 29 utav mig 🙂

Då jag har sjukt ont i kroppen och inte så mkt ork så hädar det inte så mkt hos mig.
Förra måndagen åkte jag till mitt jobb, då jag inte varit där sedan jag blev sjukskriven i december. Jag skulle lämna nycklar och hälsa på. Som man saknar jobbet när man kom dit men kände att den stund jag var där gjorde mig riktigt trött. Benen känns så svaga, ont när jag går och sitter. Jag hade verkligen inte klarat av att jobba nu då jag inte ens orkade stå upp en längre stund när jag var där. Fick ta mig en pall o sitta på medan jag pratade med mina arbetskompisar.

IMG_4519 2

På tisdagen var jag så trött och kände att jag bara skulle ta det lugnt på soffan men pratade lite med en tjej som är fotograf som velat fota mig nu när det varit så vackert ute. Och jag har verkligen velat ta lite gravidbilder men det har inte blivit av. Vi bestämde (efter att först sagt att vi inte orkade) att vi ändå skulle köra en fotografering då hon lånade vackra klänningar. Hon hämtade mig och vi åkte iväg till ett ställe med sjö där isen låg tjock, frosten var fortfarande kvar på vassen och träden så det var väldigt vackert… Jag visste att hon skulle ta bra bilder men när jag sedan fick se resultatet blev jag helt mållös. Har aldrig känt mig vackrare än då. Sååå glad att vi passade på för på onsdagen var alla snö borta.

IMG_4516 2

IMG_4517 2

IMG_4518 2

På onsdagen skulle jag lämna Cornelia på dagis men när vi kom dit fick vi veta att det gick magsjuka så vi valde att gå hem tillsammans igen och sen fick hon stanna hemma med mig resten av veckan då jag absolut inte vill ha magsjuka nu. Jag hoppas att de som blivit sjuka håller sig borta så länge som de ska så det inte går runt, eller att vi ändå lyckas få det.

Fö övrigt under vecka 29 så har jag och Cornelia tagit det lugnt och bara haft det mysigt ihop.

Lillasyster känns allt mer och mer nu när hon rör sig, och man ser verkligen hur magen rör sig eller hoppar, vilket alltid är så magiskt att se. Sen att man kan se precis vart och ligger då magen blir helt sne, haha.

IMG_4508

Under vecka 29 är bebis ungefär 40 cm lång och väger runt 1.2 kil, helt otroligt så stor hon börjar bli fast hon har en del till att växa till sig..

Sen får vi ju inte glömma förresten att jag gått in i sista och den 3e trimestern 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats