Teresiainspirerar

Nytt sovrum o såklart nya gardiner

Nu har vi äntligen ett supermysig sovrum och jag tänkte visa er våra nya sammetsgardiner i ljungrost från Cellbes som jag beställde till sovrummet för att få en mysigare känsla. Har ett par liknande i vardagsrummet och älskar dem verkligen så när jag såg att de även fanns hos Cellbes passade jag på.

image

Dessa gardiner kändes mkt lättare så de passade så bra då våra gardinstänger är tillräckligt tunga för väggen.

image image

Har haft vita gardiner ett bra tag innan i sovrummet och nu när vi fått hem nya sängen, köpt nya sängbord så ville jag få det riktigt riktigt mysigt! Och det blev det, jag är så nöjd med vårt sovrum och det känns nästan som en sån där lyxig hotellkänsla som man känner sig hemma vid. Jag har aldrig gillat vårt sovrum riktigt men efter 8 år i huset så har vi nu äntligen fått det sådär supermysigt och hemtrevligt. Nu är det bara mattan som ska på plats 🙂

Det sägs ju att man sover bättre om det är mörkare i sovrummet, alltså väggar, gardiner mm. Och det får vi nu se om det stämmer 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats