Teresiainspirerar

Försöker ta mig tillbaka…

Hallå alla fina!

Bloggen och Instagram är inte fullt prioriterade just nu men så småningom ska jag komma igång igen. Ibland känner man att man bara behöver vara och måste lyssna på kroppen. Jag är en sån person som vill göra allt så perfekt och stå alla till lags men efter semestern har jag inte riktigt orkat och har försökt sova en hel del för att komma ikapp tröttheten.

Inspirationen har funnits men inte fullt ut och att fotografera som jag brukar göra varje dag har jag inte heller orkat med. Däremot så känner jag nu att jag har en hel del att skriva om och visa er så får ta lite i taget, hoppas ni inte tröttnar allt för mkt på min dåliga uppdatering.

När jag nu ändå är igång och det bara är några timmar kvar att fynda så vill jag passa på att tipsa om att Ideal Of Sweden just nu har 30% på ALLT om ni anger koden CELEBRATE100 i kassan.

image

image

IMG_5891

IMG_5709

Jag har tidigare sagt att jag är sjukt nöjd med mina skal och just nu är den blommiga Floral Romance min favorit! Har visat er den tidigare men passar på att göra det igen. Dessa mobilskal känns så personliga på nåt vis då det finns så många olika att välja mellan, beroende på din smak.

image

Mycket marmor och snygga detaljer finns att hitta och att ha ett plånboksfodral till är ett ännu bättre skydd och toppen att ha sina kort med sig överallt.

image

Skynda fynda som sagt, endast några timmar kvar på 30% rabatt. Kod CELEBRATE100

image

image

image

Nä nu ska jag fixa lite lunch och en kommer en kär vän hit med sin dotter som vi inte träffat sen innan sommaren. Som jag längtat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats