Teresiainspirerar

Senaste favoriten…

Ända sedan Cornelia föddes så har Newbie från Kappahl varit en favorit och då fanns storlekarna bara upp till 86. Nu finns det betydligt större storlekar och det är vi glada för. Cornelias absolut första plagg var en body med blommor från Newbie. Vi visste inte om det skulle bli en kille eller tjej men när jag såg bodyn i butiken kunde jag inte motstå och chansade då jag tänkte att den skulle ta slut innan bebisen var född.

Mycket riktigt fick vi ju en liten tjej och den blommiga bodyn åkte på. Har alltid tyckt om kvalitén på Newbie och kläderna känns alltid så mjuka.

Än idag använder vi mycket av Newbie och Cornelias senaste favorit är denna underbara klänning som hon helst skulle vilja ha på sig varje dag.

IMG_9365

Riktigt kul då hon på senaste tiden inte alls velat ha det jag har valt åt denna, men på något sätt blev detta genast en favorit. Senast idag hade hon den på sig, den hinner inte vara i tvättkorgen allt för länge kan jag lova.

Gillar verkligen detaljerna på denna klänning. Denna söta spetskant på halsen och nertill på klänningen gör det ännu sötare.

Ni hittar klänningen HÄR.

IMG_9337

IMG_9366 IMG_9364


Tänkte visa er fler favoriter från Newbie i veckan, men nu måste jag lägga mig för att orka upp imorgon igen. Godnatt fina ni!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats