Teresiainspirerar

Födelsedagspresenter

Om en vecka (imorgon) fyller Cornelia 5 år! Jag kan inte fatta vart dessa fem år har tagit vägen, men de har varit de mest bästa fem åren i mitt vuxna liv. Cornelia förgyller verkligen varje dag och överraskar oss med så mycket nytt hela tiden. Hon har alltid varit så omtänksam och så förståndig, men hon kan även vara otroligt envis vissa stunder vilket gör att hon känns som en mini tonåring ibland.. Trots våra små tjafs så finns det inte ord hur mycket jag älskar henne och att få ge henne en lillasyster är det bästa vi kunde göra. Hon har tagit det så otroligt bra och gör allt för Sabina. De två tror jag kommer ha så otroligt roligt ihop även att det är fem år mellan dem.

Då Sabina är väldigt krävande och jag alldeles för trött så kommer det var ett mycket enklare kalas än vad jag brukar göra när Cornelia fyller år. Presenterna har jag handlat online hos Babyland då jag får hem leveransen till dörren och slipper åka iväg och jaga. Så skönt, för att leta presenter i leksaksaffären orkar jag inte just nu.

Något Cornelia önskat sig länge är en barbiecykel då jag hade en som liten som hon har lekt med men den var trasig från början så tyckte hon nu skall få en egen. Hon leker ju så mycket med sina barbie dockor så det passade ju perfekt.

Sen så är hennes favorit just sjöjungfrun så passade på att beställa en barbiesjöjungfru som hon även kan ha i badkaret.

 

 

Det som var så kul med denna är att stjärtfenan ändrar färg i varmt vatten. Man kan även ta bort fenorna så har hon ben som en vanlig barbie. Den kommer nog bli succé. Såg att den nu är slut för tillfället men det finns en liknande HÄR. Dock ändrar den inte färg men den är en fin sjöjungfru man kan ha i badkaret och även där ta bort stjärtfenan.

Nä nu vaknade Sabina igen så mer om presenterna visar jag i ett annat inlägg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats