Teresiainspirerar

Firande del 1

Ni kanske läste mitt förra inlägg då något handlat på mitt kort?
Tänkte nu ge er en lite roligare inlägg då vi firade sambons kommande 40 årsdag i fredags med hans familj..

Vi hade bestämt att beställa smörgåstårta för att slippa hålla på då jag alltid ska göra alldeles för mkt och aldrig få ro att sitta ner, haha! Efter en stressig dag så var det riktigt skönt att få komma i ordning här hemma och jag hann precis ur duschen och fått på mig kläder och peruk då det knackar på dörren. Sambons syster med familj och föräldrar kom försatt fira med oss.

IMG_9682

Allt var klart och barnen fick kokt korv med bröd, vilket inte heller var jobbigt att göra så vi kunde sätta oss och äta direkt. Jag försökte duka upp lite finare, men då tiden inte riktigt fanns så fick det bli snabbt och lätt!

IMG_9686

IMG_9689

IMG_9685

För ett tag sedan fick jag hem den snyggaste och coolaste karaffen ifrån Cervera där man kan sätta fast vad man vill för en extra snygg dekoration och som samtidigt ger lite smak. 🙂 Jag satte fast jordgubbar, citron, lime och citronmelissblad för att få det lite finare 🙂

Ni hittar karaffen här. (Adlink)

IMG_9688

IMG_9687

IMG_9690

Jag hade även köpt lite vindruvor, melon, choklad och jordgubbar 🙂 Självklart bjöd vi på lite vin till maten.

Jag själv hade beställt två glutenfria så jag oxå kunde få, nam nam.

IMG_8550

Till efterrätt hade jag slagit ihop en av mina favoriter där ni hittar receptet HÄR och en Irish coffe.

Barnen var så nöjda med en varsin mini chipspåse som de knappt orkade äta. De lekte för fullt och när klockan var nio så va de så trötta att vi la dem och inom fem minuter sov alla tre.

Sambons föräldrar gick hemåt och vi satt kvar med svägerskan och hennes blivande man och spelade Yatzy och åt drack lite vin o åt lite snacks. Satt och pratade till klockan blev efter ett, så mysigt att sitta uppe lite längre och fira. Tror sambon vart nöjd med sitt firande med familjen (halva familjen iaf).

Som sagt, efter en dålig start på dagen blev den kanonbra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats