Teresiainspirerar

Festens godsaker – bildbomb

Tänkte lägga ut lite bilder från min födelsedagsfest i mars (men såg att inlägget fastnat i utkastet) vad jag bjöd på, även att det snart en månad sedan. Bättre sent än aldrig sägs det ju 😉

image

Eftersom det inte skulle komma så många så valde jag att ha smått, som man kan ta flera utav istället för massa mat och tårta 😉

image image image

Jag gjorde ju mina glutenfria semlor som ni hittar receptet från mitt tidigare inlägg HÄR med olika fyllningar. Tog fram massa snacks och lyxchoklad. Sen fick jag hem cakepops och macarons från Dintarta. Jag själv har ju gluten och allergi mot nötter så vågade inte testa dessa, men resten gillade det. Dem blå cakepopsen var med chokladfyllning och de rosa såg ut att innehålla en slags sockerkaka. Cornelia vart supernöjd dagen efter när vi hade lite kvar 😉

image image image image image
image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Jag bjöd även på fri tillgång till vin, och öl (var dock grabbarna som drack mest denna gång) och även shots och drinkar till killarna.


Tack till Dintarta för sponsringen och tack till de finaste vännerna man kan ha och alla underbara presenter som jag fick.

All kärlek till er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats