Teresiainspirerar

Fashion of sweden

Fredag igen, tycker veckorna går så otroligt fort, dock har jag varit hemma ett par dagar från jobbet denna vecka med feber och halsont men nu hoppas jag att det skall vända någon gång. Jag drömmer så konstiga drömmar när jag är sjuk och har inte riktigt fått den sömn jag behövt på natten.

På dagarna har jag bara legat på soffan och vilat för att bli av med alla baciller.


För en vecka sen fick jag en härlig leverans ifrån Ideal Of Sweden där de kom ett par nyheter som nu pryder min iPhone.

image

Jag fick bland annat det snygga skalet Champagne Birds som blev riktigt snyggt nu lagom till hösten. Till det magnetiska skalet fick jag ett nytt plånboksfodral i grått. Gillar den nya stilen som nya plånboksfodralen har. Perfekta skyddet till mobilen.

image image image image

image image

Just nu får ni även 20% rabatt på hela ordern om ni anger koden AW20 i kassan. Erbjudandet gäller till nästa fredag. Passa på!


image

Jag har spanat in det kommande hos Ideal Of Sweden, nämligen powerbanks och laddkabel som jag är riktigt sugen på när de släpps!

Vem vill inte ha extra snygga accessoarer?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats