Teresiainspirerar

Superrea hos Ellos

Tjoho! Har legat hemma sjuk ett par dagar och inte orkat någonting, men nu har jag lyckats få ihop ett litet tips till er, för ni har väl inte missat den grymma rean hos Ellos där många utav mina favoriter just nu reas ut!

image

Marmorbräda//Marmorbestick//

Mässingljusstake//Spegel//Marmorbord//

Marmorljusstake//Fönsterlampa


Jag har sedan länge fastnat för marmor och mässing och en del av dessa favoriter här ovan har jag lyckats införskaffa mig, dock innan rean. Nu är de nedsatta till grymt bra priser och det är upp till 50% rabatt på varor över 10 000 som ni kan hitta just på Ellos rea.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats