Teresiainspirerar

Dagens

Hej fina ni!

Bloggen har ekat tomt i några dagar och denna veckan har jag verkligen inte varit så aktiv, men min inspiration har legat lite efter.

Igårkväll följde jag med på After work med jobbet då lärarna hade bjudit med oss. Dock var det bara jag som följde med från köket men kände att detta var en chans att få lära känna dem mer och jag vart så glad att de frågade om vi ville följa med. Jag kommer från jobb där jag inte trivts och när jag nu känner en sån tacksamhet över mitt jobb och alla runt omkring var det en självklarhet att jag ville följa med.

Vi var några som möttes upp vid tåget för att ta oss till Täby Centrum där vi skulle äta middag. Det måste ha varit årets hittills varmaste dag och vi började med att sätta oss på uteserveringen där jag njöt utav en strawberry daiquri. Så skönt att äntligen kunna sitta ute till solen går ner utan att behöva frysa. Efter ett tag gick vi in till våra bord där vi väntade in vår mat vi hade föreställt. Jag hade valt hamburgertallrik och måste säga att det nog var den godaste jag ätit på väldigt länge. Så välgjort och helt underbara smaker.

Vi var 18 stycken så fick tyvärr dela upp oss på två bord så efter vi alla betalat maten gick vi upp några våningar för att sitta tillsammans med lite dricka. Så otroligt trevligt och jag är så tacksam att jag fick följa med. Jag hade lätt kunnat stanna flera timmar till men valde att åka hem samtidigt som några andra varav ett par skulle till samma gata där jag bor så då fick man sällskap hela vägen, vilket är skönt då klockan ändå var efter tolv.

Tur att man ändå åkte hem när jag gjorde det då Cornelia sen väckte mig efter sex imorse, men trots det så kände jag mig rätt utvilad.

Jag har känt mig pigg hela dagen och vi hamnade hos våra grannar längre bort där Cornelia även har sin kompis. Vi satt nog där i några timmar innan det var dags att gå hem. Nu ikväll har jag och Cornelia haft en myskväll då sambon är iväg hos sina kompisar.

Jag ska försöka få tillbaka lite inspiration så bloggen inte står stilla, tills dess, ha det bäst!

IMG_0150

Gårdagens bild. Jag la ut denna bild på Instagram idag  och skrev angående peruken. Har hela tiden tänkt ha en snygg håruppsättning på bröllopet om två veckor men trivs verkligen superbra i både den här färgen och modellen. Tycker den är stilren och tror jag kommer vara mest bekväm och känna mig som finast i denna. Jag vill tacka er alla för alla fina kommentarer jag fått och det lutar nog verkligen åt denna till bröllopet. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats