Teresiainspirerar

Hur många klänningar kan man ha?

Igår visade jag ju er min klänning som jag ska ha på bröllopet i Maj, men strax efter det hittar jag en annan (Kan jag någonsin bestämma mig?) på Bubbleroom som jag klickade hem. Förhoppningsvis får jag den redan imorgon, är sååå nyfiken hur klänningen sitter på mig då jag är ganska kort. Det roliga är att jag idag fick se att de sänkt priset på den med 25% rabatt.. Haha!

chiara-forthi-ariana-embellished-klänning-dimrosa_2

Men hur fin är inte denna klänning? Det återstår o ser imorgon om det blir den som kommer bli outfiten på bröllopet.. Jag älskar verkligen klänningar, har nog hur många som helst!

Missa inte att ni just nu får 25% rabatt på utvalda klänningar HÄR. 🙂

chiara-forthi-ferrer-klänning-antikvit_9

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats