Teresiainspirerar

Bildbomb födelsedagsfest i två teman

Nu ska ni få en bildbomb utav mig från Lördagens födelsedagsfest!

Jag fyllde ju år igår och kände att det skulle vara sista chansen att köra ihop något stort innan lillasyster tittar ut. Sen så fyllde sambon 40 år förra året, i April och inte firat något så jag tyckte det var dags att ge honom en fest 😉

Med andra ord en överraskningsfest då han inte hade en aning… Han var bara beredd på att jag skulle firas vilket var bra då han gjorde sig iordning och för kvällens partaj och visste några utav vännerna som skulle komma. Tror han var lite partysugen och har själv sagt att han inte vill dricka något i Mars ifall lillasyster vill komma tidigare.

Då jag inte har allt för mkt ork så fick jag tårtor och lite annat gott från Din Tårta. Det enda jag gjorde var små mousse i plastsnapsglas med smakerna choklad, hallon och vit choklad och där i mellan noblessflan.

Sen köpte jag en massa frukt, choklad, godis och snacks. Jag gillar ju att slå på stort så det blev massor med godsaker över kan jag lova.

Till mig blev det en typiskt prinsesstårta som jag dekorerade när den kom och till sambon blev det en fotbollströja med hans namn och ålder.

Valde en blå med gul text och beställde till rött och gult snöre så de kunde bli Djurgårdens färger. Blev även fotbollscupcakes och glutenfria choklad cakepops.

Min prinsesstårta beställde jag som glutenfri så att jag också kunde ötå utav den. Sockerkaksbotten med hallonmousse – jätte gott och ännu godare med vispad grädde till.

Njut utav bilderna och hoppas ni får lite kalasinspo. Om ni undrar nåt är de bara att skriva här nedan i kommentarer 🙂

Stort TACK till Din Tårta som ville hjälpa mig med detta firande och underlättade för mig så mycket. Utan er hade jag inte fått det så här fint och perfekt!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Samantha

    Jättefina bilder 🙂 undrar om tårtan vilken exakt är det du beställde den för 569kr eller den för 549? 🙂 och är alla dekorationer som rosorna och kronan beställt från deras sida som du la till själv ?

    1. teresia

      Tack snälla! Oj jag tror det var den för 569kr med snöre runt om och vimpel uppå med text. Sen är alla dekorationer som rosor och kronan därifrån oxå som jag sedan kunde dekorera med själv 🙂

stats