Teresiainspirerar

25% på barnkläder och skor.

Då många utav er som följer mig väntar smått tänkte jag tipsa om massa sött från Ellos som just nu även har 25% rabatt på alla baby/barnkläder och skor.

Jag har hittat massa fint som jag e så sugen på att klicka hem. Speciellt de där söta plaggen från Lundmyr Of Sweden. Vet att jag var tokig i det märket när Cornelia föddes och nu har det kommit så mkt fint som skulle passa lillasyster.

Så skynda fynda HÄR ni oxå! Rabatten dras av i kassan.

Visst är de underbart med små söta bebiskläder? Tycker det är så mkt enklare på något vis… säkert för att man som mamma själv får välja vad bebis skall ha på sig. Nu när Cornelia är så stor vill ju hon välja själv. Oftast tycker jag ändå att det är bra val men ibland kan det bli hur som helst. Däremot har Cornelia själv sagt att det skall bli kul att ha likadana kläder som lillasyster, alltså syskonmatcha 🙂 Men vi får se hur länge hon känner för det sen 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats