Teresiainspirerar

Baby Driver – Biopremiär ni inte får missa!

Innan sommaren var jag inbjuden på en förhandsvisning på en grymt bra biofilm – Baby Driver. Jag hade inte så stora förväntningar på filmen efter ha sett trailern lite men tyckte det kunde vara lite kul att få se i alla fall.

Som vanligt köpte jag på mig snacks och popcorn som brukar ta slut fort för min del, men när filmen började så var den från start så spännande att jag glömde bort mina popcorn, haha!

Filmen fortsatte riktigt bra med bra skådespelare som Ansel Elgort, Lily James, Jon Hamm med flera. Dessa karaktärer gjordes riktigt bra av skådespelarna och filmen måste jag se igen. Jag tog inte med mig sambon då jag trodde att han inte skulle gilla den, men efter att ha sett den så ändrade jag mig. Detta är en film för både killar och tjejer då det är spänning, action och drama.

IMG_2617 6566416164724f97bf4ad3cbac905f99

Baby Driver har biopremiär på onsdag den 26 Juli. Missa den inte!

Jag funderar på att ta med sambon på den inom kort så han också får se den, och jag gör det gärna igen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats