Teresiainspirerar

5 månaders vaccin

Idag har vår lilla älskling fått sitt 5 månaders vaccin. Jag brukar inte känna någon oro inför vaccinen men det är ändå jobbigt att se henne så ledsen. Denna gång skrek hon verkligen så mkt och tårarna rann men när vi lämnade rummet så blev hon glad ganska fort, vilket kändes skönt.

Jag hade tänkt åka till Täby centrum idag först men kände sen att vi nog behövde lite lugn o ro så vi tog en mysig lunch med en nyfunnen vän och hennes dotter från mammagruppen. Sen åkte jag förbi Rusta för att köpa färg till Cornelias rum. Ska dock testa färgerna först innan vi bestämmer oss. Blev två olika kulörer så får se hur dem är.


När vi sen hade hämtat Cornelia somnade Sabina om och sov ganska hårt skillnad mot vad hon brukar. Runt femtiden började hon från ingenstans skrika och var helt otröstlig. Ingenting hjälpte och hon höll på ett tag till o från. Jag kände att hon inte var sig själv då hon nästan somnade till sittandes i min famn. På kvällen ville hon inte äta mer än 30 ml ersättning och har sovit väldigt mkt. Ibland vaknar hon till och är jätteledsen… så just nu sitter jag med henne i famnen o myser.

Imorgon skulle jag egentligen träffa mågra vänner från mammagruppen men kände nog att bi behöver ta de lite lugnt för en gång skull. Att bara vara hemma själva. Jag är så dålig på att avboka lr ta de lugnt men måste nog bättre mig lite då både jag o Sabina behöver det.

Nu hoppas vi på en lugn natt för våra tjejer, då även Cornelia sover rätt oroligt just nu.

Godnatt på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats