Teresiainspirerar

Cornelias rum – Bildbomb före makeover.

Det här med att hinna få ihop vardagen är inte lätt med en bebis som sover ca en kvart om dagen. Men, idag sov Sabina flera timmar och jag fick nog en hel del gjort. Håller på att rensa ur i skåp och överallt här hemma för att allt ska bli mer praktiskt. Idag rensade jag i tvättstugan, vilket behövdes då jag inte gjort det på några år. Verktygslådorna är nu så strukturerade de kan bli då jag till och med sorterade alla skruvar i olika småpåsar så man lätt ska kunna hitta. allt låg verkligen huller och buller och har nog gjort så under hela min o sambons förhållande på snart 11 år, haha!

Cornelia har även fått vara hemma idag då hon hade ont i halsen igår o i örat. Imorse var de nog bättre men hon kände av halsen så vi sa att hon kunde få stanna hemma istället. Men under dagen har hon nog varit rätt pigg ändå.

Jag har flera kvällar försökt blogga men inspirationen och orken finns inte alltid. Ska dock försöka komma igång snart igen med lite mer vardagsinlägg. Så fort jag kommit iordning här hemma tror jag det kommer finnas så mkt mer tid för sånt 🙂

Vad skulle ni vilja läsa om här inne? Något ni saknar? Jag skulle ju egentligen kunna skriva om så mkt men vart skall man börja?

Jag har förresten börjat göra iordning Cornelias rum så det måste jag ju visa. Tyvärr tog jag ingen före bild innan jag möblerade om men det kanske finns någon mobilbild någonstans som jag kan visa. Vi ska måla om och sen köpa ett skrivbord. Är i valet och kvalet om jag ska köpa 1,5 eller 2 meter långt. Sambon tyckte vi skulle köpa den långa för att då finns det bara ett ställe den kan stå på i hennes rum och jag kan då inte möblera om… haha, undrar om det var en pik? 😉 Men jag tänker oxå att det kan vara kul med en varsin stol när Cornelia har kompisar och sen när Sabina blir större kan hon sitta med för i hennes rum kommer det inte få plats något skrivbord.
Vi får se hur jag gör.. Och jag lovar att visa er resultatet sen 🙂

Så länge får ni njuta av lite bilder från hur Cornelias rum sett ut under åren då jag ändrat en del… Men efter denna förändring nu så får jag nog nöja mig vid att det skall vara så.

 

 

Ja som ni ser har jag flyttat runt en del och ändrat en hel del.. Nu senast stod sängen direkt när man kom in till hennes rum och det har jag tyvärr ingen bild på. Ska blu kul att få iordning ordentligt iaf med hyllor och tavlor. Även med förvaring till alla leksaker. Cornelia har själv fått vara med nu och välja vart sängen ska stå och lite hur de kommer se ut och även färg till väggarna kommer hon få bestämma. Fortsättning följer… 😉

 

Missa inte att trycka på gillaknappen så jag vet att ni läser mina inlägg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats