Teresiainspirerar

Nytt till hemmet.

Vi har verkligen inte kommit in i någon rutin med lillasyster än, men jag vet att det blir sena kvällar oavsett vad jag än gör.

Jag har legat efter med bloggen så mkt nu men ska försöka ta tag i den igen så fort jag får tid. Jag gillar ju att skriva men med en bebis som vill vara på mig hela kvällarna blir det inte av och på dagarna OM hon sover försöker jag komma ikapp här hemma, haha!

Ikväll somnade Sabina liiite tidigare, runt halv elva så jag passar på att skriva. Nu är det en ny månad och nu börjar sommarmånaderna. Vi har haft en sån otroligt underbar Maj månad och jag har aldrig upplevt så fint väder på så lång tid, och sån värme redan i maj. Jag hoppas att sommaren kommer hålla i sig. Det är verkligen underbart att vara mammaledig en sån här tid och vi tajmade in det så bra även denna gång.. Jag åkte in till bb med vinterjacka och hem utan jacka och sedan dess har det varit fint väder.. Dock skulle det behövas lite regn, men det får gärna komma på nätterna så man kan njuta på dagarna.

Jag håller på att rensa här hemma och förnya lite, som vanligt. Igår hämtade jag hem bland annat dessa underbara krukor ifrån Ellos och de var sååå mkt finare i verkligheten så jag funderar på att beställa hem en till rosa kruka. Blev både rosa och blå.

Nu ska jag bara bestämma mig vart dem ska stå, funderar på att byta ut de vi har i vardagsrummet och ha i fönstret där. Kommer bli fint ihop. Dessa krukor är i olika storlekar och det är det som gör att de passar så fint ihop även att de inte e samma färg.

Jag passade ju såklart på nu när det är 25% rabatt på Ellos egna kollektioner, inkl möbler. Rabatten är avdragen så någon kod behövs inte just nu. Jag passade även på att beställa ett skåp till Sabinas rum som jag fick hem idag så den skall byggas upp så får ni se sen hur det blev 🙂 Även den fick jag 25% rabatt på, vilket är riktigt bra!

Som sagt så ska jag försöka uppdatera bloggen mer så håll utkik. Kram på er så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats