Teresiainspirerar

Vårmode till stora och små.

Igår var jag hos barnmorskan och fick lyssna på lillasyster igen, ta SF mått och lite värden då jag varit lite yr senaste dagarna.. Alltid skönt att komma dit och lyssna på hennes hjärtljud och det känns ju ännu bättre efter ett par dagar då de varit så mkt lugnare i magen. Men natten till igår var det full fart så det lugnade mig en del redan då…

Lillasyster hade hicka när vi skulle lyssna och rörde på sig en hel del så vart en del brus men hjärtslagen slog så fint och precis som vanligt i 140 slag som de varit de tre senaste gångerna. Så mysigt då jag även kände innan barnmorskan sa att hon hickade och som jag hela tiden trott så låg hon med huvudet neråt. Cornelia låg precis likadant och sparkade på precis samma ställe som lillasyster gör nu. De verkar inte gilla att vara på vänstra sidan utan höger sida verkar mysigast.

IMG_4956 2

Efter besöket hos barnmorskan så åkte jag och svärmor till centrum för att uträtta några ärenden och jag lyckades såklart shoppa ett par söta plagg till lillasyster som precis kommit ut och en kofta till mig. Dessa plagg hittade jag hos Lindex.

Äntligen hade ju de söta blommiga volangleggingsen kommit ut i butik och ni hittar dem även HÄR online.

IMG_4965 2

IMG_4966 2

IMG_4967 2

Kommer ihåg hur mkt volangleggings Cornelia hade som bebis, och tyvärr har jag nog sålt en del utav dem, eller så ligger de i en låda jag totalt missat. Roligt att nu kunna köpa dessa leggings igen och att de nu kom i blommigt. Dem är så våriga och så fina färger.
Sen passade jag på att köpa ett par lila leggings med volang på knäna. Då jag är mycket för rosa men även svag för lila så tycker jag att de e roligt att allt mer och mer lila plagg kommer ut i butikerna nu till våren.

IMG_4962

IMG_4959

IMG_4960

IMG_4958

IMG_4957

IMG_4963

Till mig själv köpte jag en super mysig kofta som jag såg redan förra veckan och kunde inte glömma bort så slog till igår. Perfekt till min gravidmage nu och kunna knyta skärpet över. Färgen är sådär ljusrosa som jag trivs så bra i och materialet supermjukt! Bästa är att jag kommer kunna använda koftan även efter graviditeten 🙂 Valde en L då jag tycker om att koftor ska vara lite större.

Bjuder här nedan på ett kollage där man kan syskonmatcha 🙂

JPEG-bild-E8862015AC00-1

1. Leggings 92-122//2. Volangleggings 62-86//3. Blus 92-122//

4. Blus 62-86//5. Rosa leggings//6. Lila leggings//7. Ryggsäck


Inlägget är inte sponsrat men innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats