Teresiainspirerar

Vardagsrummet börjar ta sig…

IMG_3266

Idag har jag och Cornelia varit på Leos Lekland med våra fina vänner Jessica och Lowa. Så otroligt mysigt att få träffas igen och tjejerna har lekt av sig riktigt ordentligt. Man känner ju att man börjar bli äldre.. haha. När man skulle klättra igenom tunnlarna kändes det ju i knäna och handleder, förr var det ju inte så..hm… Men men det är bara att inse. Trots det försökte man ju hänga med hela tiden och vi har haft en kanonhärlig dag tillsammans.

På vägen hem åkte jag och Cornelia förbi centrum för att äntligen köpa gardiner på Hemtex Jag har spanat in dem ett tag då jag har så otroligt svårt att bestämma mig och är så petig, men vad vill jag egentligen ha för material? Haha, så nu bestämde jag mig för att testa dessa iallafall. Det roliga är att när jag skulle betala så var det även kampanjpris så de kostade bara 99 kr styck! Hade tänkt köpa enbart vita men när de ändå var kampanj och den grå färgen är så fin så passade jag på att köpa den färgen också. Jag ångrar mig inte en sekund, för wow så fint det blev! Svårt att fånga på bild när det inte är dagsljus men här får ni se lite iallafall tills jag tagit nya bilder. Tycker det är så snyggt när man har två olika färger på gardinerna ihop. Har grått o vitt i köket med just nu men dem gardinerna är inte riktigt som dessa.

IMG_3324

IMG_3326

IMG_3325

IMG_3322

Ni hittar gardinerna HÄR. De finns i andra färger och även i den rosa färgen som Cornelia har i sitt rum. Billigt tycker jag och så fint med sitt material som även släpper in lite ljus. På bilden nedan ser ni en skymt utav hennes rosa gardin.

IMG_2183

Nu längtar jag verkligen ännu mer till nya soffan kommer. Jag vill köpa en nya taklampa, kanske någon snygg hylla på ena väggen och där öppna spisen står skall väggen målas grått då den väggen är orörd i vitt (med massa hål vi nu spacklat igen) sen vi flyttade hit för snart sju år sedan. Helst av allt vill jag ha en ny tv bänk som är mycket längre än den vi har idag som gömmer alla apparater och har en smart förvaring för spel och barnfilmerna.

IMG_3323

Funderar på att köpa ett par vita gardiner till som skall sitta för altandörrarna som insynsskydd för att sedan ha en mörkläggningsgardin framför om vi inte vill ha något ljus alls.


Inlägget är inte sponsrat men innehåller annonslänk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats