Teresiainspirerar

Vår helg :)

Godkväll fina ni!

Jag har haft fullt upp i några dagar då det varit jobb på schemat, i fredags var det massa ärenden som skulle hinnas med och denna helg har bestått av jobb igen. Igårkväll efter jobbet var vi på middag hos vänner, väldigt trevligt då vi var åtta vuxna och nio barn så man kan säga att Cornelia var trött när vi åkte hem. Tog två sekunder så slocknade hon, därav sovmorgon till kl nio imorse 🙂

image

image
Bjuder på ett par bilder från igårkväll 🙂

Idag var det sjukt mkt folk på jobbet och jag var ensam. 60 kunder på ca två timmar! Efter jobbet skyndade jag mig hem då min fina vän J och hennes dotter som föddes nio dagar innan Cornelia kom för att leka och äta middag med oss. Tror Cornelia är väldigt nöjd och trött av allt lekande denna helg, även ikväll somnade hon på två röda. Dock låter det som hon börjar bli förkyld igen :/ Vi som nyss blivit friska.

Jag har så mkt jag vill skriva men tiden har inte räckt till riktigt. Dock känner jag att jag ändå kommit igång lite med bloggandet äntligen. Är riktigt kul och jag kommer fortsätta blogga. Tänkte skriva om min tanke där någon dag och länka till min gamla blogg då jag faktiskt bloggat för några år sedan, men väldigt långt ifrån den nivå jag bloggar på nu. Då var det mer att lätta på hjärtat ang mitt håravfall men är faktiskt väldigt kul att gå tillbaka och läsa om det ibland.

Nä nu måste jag springa iväg med soporna så godnatt på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats