Teresiainspirerar

Välkommen polarn!

 

Ni minns väl förra veckan när jag berättade om mina samarbeten, som jag har genom Adtraction. Hos dem har jag olika samarbeten som jag skriver om här på bloggen och även på Instagram. Jag kan tipsa er precis som jag velat och samtidigt kunna få provision på det. Allt beror såklart på hur mkt jag jobbar med mina inlägg, vad ni gillar och vad ni vill köpa. Ibland kanske ni inte alls tycker om de jag tipsar om men jag själv vill tipsa om sånt jag gillar och dela med mig utav mina tips. Därför är det sååå bra att ha Adtraction hjälp. De svarar alltid på mina knäppa frågor när jag inte fattar hur jag ska göra eller hjäper mig komma igång med olika samarbeten.

Som för nån vecka sen fick vi hem ett paket i samarbete med Polarn o. pyret med lite plagg till tjejerna genom Adtraction. Det innehåll bland annat lite ullplagg till både Cornelia och Sabina och ett par basplagg som en body med volangkrage och ett par byxor med fötter och volang på rumpan.

Cornelia fick även en underbar poncho med luva.

 

Något annat Cornelia blev stormförtjust i var en av ullplaggen, nämligen en ullklänning i rosa och grått jaquardmönster. Hon älskar ju klänningar så att ha en som är lite varmare så här års är ju toppen tycker vi båda. Den är inte tjock heller och så är den ju så där lång som hon vill ha det.

Sabina fick ett par byxor i samma mönster som Cornelias klänning. Sååå mysiga o så kul att kunna matcha tjejerna.

Jag kan verkligen rekommendera Polarn o. parets plagg, då de håller kvalite säsong efter säsong både på basplagg och ytterplagg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats