Teresiainspirerar

En elefant har flyttat hem till oss..

image

Världens sötaste elefant har fått flytta hem till oss.

image

Cornelia ska få ha den i sitt rum tänkte jag om jag inte beställer en till då jag själv skulle vilja ha en oxå 🙂 Elefanten är till för att kunna hänga bland annat ringar på och är ju så liten o söt! Billig oxå tycker jag!

image

image

image

Ni hittar den hos Halens HÄR. (annonslänk)

image

Har ni förresten hört att det bringar tur om man har en elefant i sitt hem? Jag tycker elefanter är så häftiga, ett mäktigt djur och även så söta. Trots att jag såklart redan hade en liten elefant hemma så tyckte jag denna lyckoelefant skulle få bo hos oss 🙂

inlägget är sponsrat av Halens och innehåller annonslänk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats