Teresiainspirerar

Vackra Gotland, magiskt plats och vintermodet…

När vi var på Gotland i julas så tänkte jag passa på att åka till det underbara stället där Cellbes körde sin kampanj #viärcellbes men kroppen sa ifrån så jag kom aldrig dit.. Det är veklingen en sån vacker plats som resten av Gotland, missa inte om ni åker dit. Finns så mycket att se så här  får ni lite andra inspobilder från mig när jag var där i somras…

IMG_8283
Här, vid denna magiska plats besöker jag varje gång när jag är hos mina föräldrar då det ligger några minuters promenad ifrån dem, så vackert och fridfullt…

IMG_8436

IMG_8608IMG_8628

Ni har väl inte missat att jag har skrivit om #viärcellbes i Visby tidigare och tipsat om de plagg som de var fokus på under denna fotodag i kampanjen #viärcellbes.

se_wearecellbes_visby_start_top_w02

Enligt vädret ska det ju bli snö till veckan och jag har verkligen längtat så dessa plagg passar ju utmärkt nu 🙂 Mysiga koftor, ponchos, mössor och annat som ni hittar HÄR och snygga träningskläder.

Här ser ni mitt kollage på mina favoriter, såklart rosa och något jag gillar för i år är att mer lila smyger sig in på plaggen. En snygg kombo ihop med ett par ljus jeans, redo för kommande vår trots att vintern inte riktigt börjat.


Under fotodagen så filmades även modet, som ni kan se HÄR.

Något som jag tycker är bra med Cellbes är att de finns storlekar upp till 64 så för de som har svårt att hitta kläder i dagens mode kan även hitta massa snyggt hos Cellbes.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats