Teresiainspirerar

Underlättar vår vardag

Innan Sabina föddes så fick vi hem en babysitter ifrån Babybjörn som vi skulle få testa. Då vi inte använde någon babysitter till Cornelia när hon var liten då hon inte gillade det så hade jag inga förväntningar men nu när vi provat denna under hela sommaren måste jag bara säga: WOW!

 

Den här babysittern Bliss har räddat mig! Då Sabina från start har velat vara nära hela tiden eller bli aktiverad och man vill ju ändå försöka hinna med en vardag så testade vi denna ganska tidigt små korta stunder. Hon älskade den och till och med somnade i den först! Vi flyttade dock över henne till vaggan då de inte ska sitta för länge som små men den är nog väldigt bra då den är ergonomisk.

Ju större hon blivit desto längre stunder har hon fått sitta och med sitt lilla babygym kan hon nästan sitta hur länge som helst. Hon är så otroligt nöjd i den och nu gungar hon ju även själv vilket är lite roligare.

Jag skulle inte klara mig utan den här babysittern eftersom jag kan gå på toa utan att hon skriker efter mig, jag kan plocka undan, laga mat och hinna med sånt man måste hinna med när man går hemma hela dagarna. Så otroligt skönt! När jag ska hinna med en dusch och Sabina är nöjd för övrigt kan jag ta med henne in i badrummet så kan hon sitta där och jag ser henne. När vi åker iväg till vänner och familj på middagar så tar vi med oss babysittern för då kan hon få sitta där och leka mesans vi äter. Annars hade vi konstant fått ha henne i knäet då hon gärna inte vill ligga ner hela tiden just nu. Så himla lätt att ta med sig och om tygsitsen blir smutsig är det superenkelt att ta av för att tvätta. Ännu roligare att man även kan köpa till tygsits i andra färger om man vill byta. Snyggt då man kan matcha allt annat i hemmet om man vill.

Kan verkligen rekommendera en babysitter bliss i från Babybjörn. Våra dagar blir sååå mkt enklare med en sån!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats