Teresiainspirerar

Två kilo lättare på två dagar…

Jag är helt slut.

Sedan i söndags kväll har min mage varit helt upp och ner. Magsmärtan går heller inte över efter toabesöken och just nu är det värre än värst. Jag har tappat ett par kilo på två dagar, helt sjukt!

Känns ju inte heller som det börjar bli bättre och jag har sovit såå mkt för att hoppas kurera mig. Somnade även på soffan ikväll halv sex för att sedan följa med Cornelia upp klockan sju o lägga sig, även där somnade jag till på golvet en stund..

Jag börjar nästan tro att jag åkt på nån matförgiftning eller så är det just min kycklingbit som var dålig i söndags.. Just nu är nästan magen som den var när jag åkte på en matförgiftning i Thailand första gången jag var där och det var nog den värsta grej jag varit med om med magen. Jag kröp till toaletten av smärtan och hade jag varit klok nog då hade jag besökt sjukhus. Men än är det inte så illa och imorgon ska jag försöka jobba lite och hoppas detta är över.

Skönt att iallafall Cornelia och sambon har klarat sig.

Jag bjuder på en bild från mitt favoritställe för att pigga upp inlägget oxå 😉

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats