Teresiainspirerar

Träningsnerverna kliar :)

Vilken mysig dag jag och Cornelia har haft! Dock vaknade vi alldeles för tidigt tyckte jag då hon väckte mig kl 6.00 för att hon ville titta på tv. Helst hade jag velat sätta på tvn åt henne och ligga kvar nån timma men bestämde mig för att skippa tv direkt på morgonen så vi gick upp och hann träffa sambon/pappsen en stund innan han cyklade till jobbet.

Vi tog sedan en mysig frukost och lyssnade på musiken Cornelia har valt till sitt kalas på söndag, för att sedan leka en liten stund med stallet och djuren hon fick i födelsedagspresent.

När vi gjort oss iordning för dagen tyckte jag att vi skulle gå ut då vädret var kanon. Jag har länge varit sugen på att ta tag i promenaderna igen och har ju införskaffat mig lite snyggare träningskläder från
Bubbleroom så lockade med att hon skulle få sitta i vagnen medan jag fick gå i snabb takt och då ta bussen ner till centrum. Cornelia älskar att få åka buss så hon jublade av glädje och började packa massa leksaker, haha! Dock fick jag stoppa henne en del då det blir svårt att ta med sig massa småsaker och jag misstänkte att hon ändå inte skulle vara intresserad utav det när vi väl kom ut.

IMG_4661

Självklart kör jag ju träningsbyxor i marmor, haha. En bra träningstopp under den otroligt sköna träningshooden och skor från Sko Punkten.

Bad Cornelia att fota outfiten men det blev inte hela på en bild, dock får jag vara nöjd att kunna visa upp lite utav den iallafall för er 🙂

IMG_4668 IMG_4666 IMG_4667

Ni hittar allt hos Bubbleroom. Dagen ut får ni även 10% extra rabatt på rean utav byxor och toppar så kanske att mina träningsbyxor i marmor, träningstopp och träningshooden gäller, värt att testa 🙂 Glöm inte att använda koden GET10 i kassan.

IMG_4664 IMG_4662 IMG_4663 IMG_4665

När vi tagit bussen ner till centrum tänkte jag att vi kunde gå och köpa godiset till kalaset och tänkte då gena, men där var det en återvändsgränd så vi fick gå tillbaka och den väg vi först skulle ta men när vi kommer en lång bit står det sedan skyltar att vägen är avstånd och att gående och cyklister skulle ta en annan väg. Typiskt då den enda andra vägen var att gå tillbaka hela vägen igen och sedan flera kilometer till. Vi valde att gå längs kanalen vilket jag inte har gjort sedan Rambo fanns, och sedan vi bodde i centrum. Sååå mysigt dem har gjort det den vägen och Cornelia och jag njöt verkligen utav denna promenad längs vattnet.

Jag visade henne lite olika grejer på vägen och hon var såå nöjd med att få sitta i vagnen, trots att jag tycker hon börjar bli för stor för att åka i vagn, men såna här tillfällen är jag glad att vi har en enkel sulky.

När vi efter en och en halv timma kom fram till godisbutiken köpte vi de vi skulle ha och sedan gick vi vidare till sambons jobb för att äta lunch ihop. Efter lunchen gick vi tillbaka in till centrum, en promenad på ytterligare 20 minuter för att möta upp Cornelias kompis J och hennes familj för att gå till en lekpark som vi hört mkt utav. Även där var det en kvarts promenad till och när vi kom dit kan jag säga att tjejerna blev ännu lyckligare. Det fanns så mkt kul för barnen där så vi stannade flera timmar innan vi gick tillbaka till bussen hem.


Det har verkligen varit så skönt med all denna promenad och frisk luft idag, dock vart ju vädret sämre efter lunch och jag har frusit lite till och från, så sitter nu här i köket och myser med tända ljus. Cornelia somnade väldigt snabbt ikväll efter denna härliga dag.

Jag sa innan sommaren att jag tänkte att vi skulle försöka besöka lite nya, olika lekplatser i sommar och det känns kul att redan ha börjat. Denna lekpark var nog en utav de bästa jag varit på med Cornelia.

Ni får ha en mysig kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats