Teresiainspirerar

Thailandsresan del 1

(Tog helt semester från uppdateringar på bloggen under vår semester i Thailand men här kommer äntligen inlägg från vår underbara resa)

DEL 1

Från skrivande stund i Thailand 12/2 13.30

När man sitter på bussen till flygplatsen och inte vill hem, hoppas att bussen skulle krångla så man missar flyget och får stanna lite till… Ett par minuter senare stannar bussen och reseledaren säger att det är fel på bussen. Dock var det ett litet fel och vi åker vidare mot flygplatsen.

Jag vill ju aldrig riktigt åka hem från Thailand men varje gång jag varit här har man ju såklart längtat efter antingen någon mat, sin säng eller en trevlig toalett.
Men denna gång vill jag verkligen inte hem. Har inte känt alls att jag längtar till min säng eller den svenska maten. Just nu känner jag bara hur underbart det kunde vara att få stanna kvar här. Tänk om man kunde få välja… Åka hem när man vill. Det är med gråten i halsen att lämna denna gång.

En sån underbar resa, varje stund har jag njutit, mått bra och varit så lycklig över att vara här.

image

image

Jag har inte gjort ett enda blogginlägg under min resa då jag unnat mig tiden till att få njuta här, umgås med min familj och vänner och nyfunna vänner. Denna resa vill jag minnas.

15 dagar är över och jag hoppas få komma tillbaka hit, gärna imorgon 😉

Om vår resa kommer ni få läsa en hel del om då jag tänkte berätta det jag minns, visa er bilder och vad vi tyckte om hotellet/området.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej . Härlig resa ni haft , följt på insta. Jag ska till Bangtao o jag undrar vad ska man ha i budget ? Vad kostar maten ? Jag åker med mina två barn o ska va borta i 15 dagar , dock inte till sunwing då vi är klara med Lollo o bernie 🙂 mina barn är äldre . Vi ska bo på Arinara Bangtao resort , Fritidsresor .
    Mvh Lina

stats