Teresiainspirerar

Thailand

Tänk att vi för exakt ett år sedan satt i Thailand och hade det så varmt och skönt.. Ni som känner mig vet att jag är stormförtjust i landet och allt med Thailand. Min högsta dröm är att kunna bo där på vintern i framtiden.

image image image

Att man kan sakna något så mycket? Varje gång jag varit i Thailand har jag mått så bra, verkligen känt ett lugn och trivts så otroligt. Jag är så avundsjuk på alla som är i Thailand just nu på semester eller har en resa inom kort att se fram emot.. Jag bokade ju en resa för oss tre även i vinter, i mars men sambon vill verkligen inte åka så jag fick ge upp.

image image image image image

Vi var ju på Bang Tao och där fanns ju verkligen allt man behövde för en semester, sex pooler, flera restauranger. Den långa stranden på flera kilometer låg ett steg ut från hotellområdet och bredvid vårt hotellrum hade vi en lekplats, perfekt för Cornelia.

Som jag verkligen tog in varenda sekund och bara njöt… Jag ville verkligen inte att resan skulle ta slut. Vi träffade underbara människor som jag fortf kan sakna. Dem gjorde så mkt för Cornelia, vi satt på kvällarna efter showerna och pratade tills det var dags att lägga sig. Cornelia hittade sina favoriter, blev överlycklig när dem kom förbi och verkligen trivdes precis så jag hade hoppats på.

Att sitta vid frukosten varje morgon och se ut över havet var den bästa starten på dagen, för att sedan lägga sig vid någon pool, äta god mat när man ville, dricka gott och för mig är det en frihet att vara där då jag skippar att ha peruken på mig om dagarna, hur jag än ser ut. Jag känner mig bekväm att inte ha något på huvudet när jag är nere i Thailand. Så är det inte alls här hemma. Jag har aldrig varit helt flint utanför området vi bor på.

Jag längtar sååå mycket tillbaka, speciellt när jag ser på alla bilderna jag tog..

Se och njut..

image image image image image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Em

  Förstår dig. Jag älskar verkligen Thailand och har precis kommit hem men bokat en ny resa till 2018. Måste ha de att se fram emot. Sambon tycker jag e knäpp men de bjuder jag på. Hoppas din sambo ändrar sig så ni kommer iväg.
  Du har en så bra blogg och insta.

  1. teresia

   Åh vad skönt, vart var du? Jag saknar verkligen Thailand.. Lyckades inte övertala sambon denna gång så vi köpte en soffa ist :/

   Jag hoppas komma iväg nästa vinter eller vintern efter men det är långt dit. Nu ser jag fram emot sommaren och hoppas vi får en varm sommar.

   Tack vad glad jag blir att höra. Försöker fortf komma in i bloggandet. Kram på dig.

stats