Teresiainspirerar

Thailand imorgon :)

Semester!!!

En dag kvar, imorgon reser vi äntligen till underbara Thailand. Som jag längtat i fyra år på att få åka tillbaka. För mig blir detta fjärde gången och jag känner verkligen att få komma dit är en ro för själen. Jag blir lugn, det känns tryggt och det är alltid lika trevligt. Sist vi reste låg Cornelia i magen och då reste vi med två andra par och Thailand valdes bort direkt så vi åkte då till Filippinerna. Jag är glad att fått uppleva och se landet, Boracay var ju fantastiskt men jag kände aldrig ”det där” magiska över resan som jag brukar känna med Thailand. Vi flög 7 gånger på två veckor, det var en hel del dolda avgifter, standarden var sådär, människorna var inte alls som de i Thailand och maten var inget för mig. Men jag är ändå glad för resan.

Nu när vi äntligen ska tillbaka till Thailand så valde vi tillsammans med våra bästa vänner och grannar som vi åker med att åka till det hotell dem brukar på bo.

image

image

image

Vi åker till ett underbart familjehotell i Phuket som egentligen har allt vi behöver inför vår semester! Jag och sambon har varit där under en dag sist vi var där nere och gillade det verkligen! Hotellet ligger precis vid stranden, 6 pooler, Lollo och Bernie, massa aktiviteter och lätt att ta sig om man vill åka på utflykt lr liknande.
Denna resa kommer jag njuta till fullo! Varenda sekund ska njutas och bara koppla av tillsammans med min familj.

image

image

image

Vi är verkligen värda detta efter 1,5 år med massa motgångar.
Tänk så skönt, inte behöva tänka på något, laga mat, tvätta eller städa på två veckor. Som jag längtat!
Värme, sol, bad, avkoppling och god mat!

Jag ska försöka blogga lite och uppdatera om jag har bra uppkoppling och innan jag somnar på kvällarna så ni får följa vår resa.

Idag ska vi packa och städa av huset. Jag ska även få ordna mina naglar och för första gången förlänga ögonfransarna. Kommer bli riktigt semesterfin! Mer om det får ni inlägg om senare 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats