Teresiainspirerar

Ta 3 betala för 2 på skor…

Ett annat hett tips är att Sportamore just nu har 3 för 2 på tusentals skor. Alla skor märkta med 3 för 2 gäller och jag har hittat massa favoriter som jag skulle kunna tänka mig klicka hem.


Det bästa är ju att det är ta 3 då jag vill matcha med mina tjejer. Detta år kommer dock inte lillasyster börja gå, haha, men man kan ju alltid köpa små söta skor ändå eller förbereda, eller? Om inte annat så växer Cornelias fötter och behöver nytt hela tiden. Nu känns det som det är dags att förnya de mesta då hon vuxit ut många av skorna hon äger.

Missa inte all snygga skor HÄR.


Erbjudandet gäller hela helgen och de skor som är märkta 3 för 2.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats