Teresiainspirerar

Storasysterpresent

Vilken dag som helst, eller om senast två veckor kommer Cornelia äntligen bli storasyster, som hon har längtat! Och vi med såklart! Denna långa väntan är snart över och vår sista pusselbit i familjen.

Under graviditeten har jag tänkt på vad vi vill ge till Cornelia i storasyster present och då hon älskar att leka med dockor och jag har märkt att hon leker mkt mamma, pappa barn så tyckte jag att en ny dockvagn som passar vår skulle vara en bra present och självklart en söt docka till.

Cornelia har ju redan ett antal dockor men många av dem utan hår och likt bebisar då jag tycker de e så söta. Dock har jag märkt att hon hellre leker med de dockor som har hår och har många ggr pekat på just såna dockor. Nu är det ju hon som leker med dem och inte jag så när jag fick syn på de nya dockorna hos Kurragömma med hår kände jag att de skulle vara perfekt till hennes dockvagn även den ifrån Kurragömma och matchar vår fina Emmaljunga ifrån Big Baby.

Så när lillasyster har kommit till världen så kommer Cornelia få sin present och jag är säker på att hon kommer bli överlycklig!

Ni hittar dockorna HÄR och dockvagnen HÄR. Det som är lite extra kul med dockvagnen är att man kan ändra den till sittdel utan att byta några delar, hur lätt som helst! Så fin! Tänk alla underbara promenader vi kan göra tillsammans med våra vagnar.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats