Teresiainspirerar

Speglar, en snygg inredningsdetalj…

Måndag igen och ny sista veckan på denna månad.. Det har gått så fort och April som kändes så långt borta är snart här!

I helgen är det även påsk och jag hoppas lillasyster håller sig kvar över hela påsken, men den får hon jättegärna komma!

Cornelia är hemma från dagis med hög feber och hosta så vi har sett på ett par filmer och påskpyntat lite. Jag orkar inte dra fram en massa pynt för bara några dagar plus att jag gillar att ha det lite stilrent så tyckte lite hasselkvistar med finare fjädrar passade in hos oss. Och såklart en liten skål med påskgodis. Sen köpte jag lite gula tulpaner i häromdagen så lite påskfeelings har vi iallafall! Vi vart iaf nöjda både jag och Cornelia.


Ni är många som frågat om vår runda spegel som vi har över vår öppna spis så tänkte tipsa om att den just nu finns på rabatterat pris hos RoyalDesign. Ni hittar den HÄR. Vi har den som är 80 vilket jag tyckte var lagom just där vi har den uppsatt. Sambon tyckte den var lite för stor men han hade inte så mkt att säga till om och har nu vant sig. Jag älskar den!! Vi ska måla väggen grå där men det får bli när jag fött ut bebis och har mer ork i kroppen igen, och då kommer det bli riktigt snyggt!

Ni får 10% rabatt på spegeln om ni anger koden SPRING10 och det gäller endast dagen ut! Så skynda fynda! Dessa speglar går åt som smör…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats