Teresiainspirerar

Sommarklänningarna till superpris!

Idag har jag verkligen känt mig så nere… alla dagar kan väl inte vara bra antar jag.. Känner mig allmänt ful och mullig.. Skulle behöva få någon pepp till att börja träna eller något så jag kan bli av med några kilo och känna mig mer bekväm.. Men men.. Istället tröstshoppar jag…


Jag behöver uppdatera garderoben inför sommaren och passade nyss på att beställa en del klänningar och kjolar från Bubbleroom som endast idag och imorgon har 25% rabatt på hela sortimentet* om man anger koden BFF25 i kassan.

Här ser ni lite utav det jag beställde.. 🙂


Ni kan även passa på att fynda min fina klänning som jag hade på bröllopet för exakt två veckor sedan 🙂

image

Och även på finaste ljusrosa klänningen som jag först hade tänkt ha, men kommer troligtvis använda på midsommar eller en sommarfest 🙂

image

image

Nu är det ju student, examen och midsommar som närmar sig så varför inte passa på att shoppa finaste klänningen när det just nu är 25% rabatt? 🙂


*Villkor: Koden kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller ej Beauty, Have2Have, Truffle, Calvin Klein, Birkenstock, Chiara Forthi Resort, FILA; Freddy, Goddiva, Gucci, GirlinMind, AXParis, Ida Sjöstedt, Levis, Love Rocks, Marc Jacobs, New Look, Samsoe, Sargossa, Steve Madden, Dorina, ElsaandRose, Victoria, The white Brand, OW Intimates, John Zack.


Fyll i koden i kassan. Minsta köpbelopp 70 kr. Koden är giltig t.o.m 4/6-2017.

För att ta del av erbjudandet behöver du vara inloggad


 Inlägget är i samarbete med Bubbleroom och innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats