Teresiainspirerar

Sommar, sommar…

Godmorgon!

Idag var vädret inte lika fint som igår när vi vaknade men vi ska försöka göra nåt lite extra kul med Cornelia idag. Man får passa på när man har semester. Förra året hade vi så mkt med renoveringar och semestern försvann alldeles för snabbt då och dåligt samvete över att Cornelia inte fick göra så mkt kul som vi hoppats på att hinna.

Detta år är det redan en stor ändring. Alla renoveringar och projekt är klara innan sommaren, iallafall de värsta så hittills har vi hunnit med en del kul och har Kreta resan att se fram emot 🙂


Jag passar på att tipsa om sommarrean hos Bubbleroom som ni inte får missa. Massa snygga klänningar har fyllts på 🙂 Plus massa andra plagg 🙂 Endast dagen ut får ni även ytterligare 20% rabatt på rean om ni anger koden EXTRA20 i kassan.

image

Ni minns väl min outfit jag visade förra veckan av rosa klänningen jag har under ett spetslinne? Älskar verkligen att man kan få en klänning att se annorlunda ut och i detta fall se ut som en helt annan klänning med den vita överdelen 😉 Klänningen kostar bara 95kr med dagens rabattkod. Skynda fynda 🙂 (Det är samma klänning som på kollaget, rosa klänningen högst upp till vänster) 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cilla

    Det är verkligen himla tråkigt att denna blogg nästan enbart består av rabattkoder. En blogg ska innehålla annat än bara det. Nej, nu slutar jag läsa denna blogg, tack för mig!

    1. teresia

      Mitt namn teresiainspirerar på Instagram är mitt varumärke som är till för att inspirera och tipsa, därav rabattkoder i massor. Sen om du inte gillar det behöver du inte läsa min blogg. Om du går igenom bloggen har jag mkt inlägg om recept, resor mm. Sen vill jag kanske inte berätta om hela mitt liv för alla helt öppet så en väldigt personlig blogg har du inte här om du vill läsa om allt vad man gör. Ha det fint!

stats