Teresiainspirerar

Snyggaste vårjackan till pangpris!

Hej fina ni!

Solen lyser även idag och det känns så underbart! Nu hoppas jag att våren är på ingång på riktigt och att snön kan försvinna..

För några dagar sedan fick vi hem denna underbara jacka från Lekmer och den kommer bli perfekt till våren. Cornelia älskar färgen och vill helst ha den på sig redan nu..

 

Just nu är jackan nedsatt med 25% rabatt och det är ju supergrymt!

Märket på jackan är KULING och ni hittar även massa andra snygga färger i samma modell.

Vi längtar så mkt efter att kunna njuta av våren, och dessas plagg. Är så trött på all påklädning varje dag och min egna jacka gick sönder i häromdagen så den är bara att slänga. Hela dragkedjan sprack och det är ju inte konstigt med min mage, har ju knappt kunnat knäppa. Haha! Önskar man kunde köpa sig en lika fin jacka som Cornelia har.

Det blev även ett par nya blommiga sneakers till jackan med kardborrband, vilket jag tycker är bäst till Cornelia som gärna klär på sig allt själv nu. Dessa plagg passade ju så bra ihop och skorna är helt underbart söta, även
de är av samma märke och är nedsatta med 25% ♥

Vi har inte testat märket KULING tidigare så det skall bli spännande och se vad vi tycker om dessa. Än så länge kan jag bara säga att de känns bra, ser så snygga ut och priset är ju nästan gratis, perfekt om man vill ladda upp med nytt inför vår o sommarlek.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats