Teresiainspirerar

Snyggast i vår

Tänk att våren närmar sig… Jag längtar så otroligt mycket och är laddat till tusen! Det är så skönt nu när det är ljusare på kvällarna och även på morgonen. Idag vaknade vi upp till ett vitt landskap och det snöade för fullt men efter jag slutat jobba var all snö borta, torrt på marken och solen sken.


Jag och Cornelia kommer matcha med världens snyggaste Michael Kors skor i vår från Babyshop. Dessa är verkligen de absolut snyggaste skor vi har haft. Dem verkligen ropade våra namn. Rosa och med guld detaljer, hur mycket snyggare kan de bli?

image image image image image image image

Cornelias Michael Kors skor har utan snörning, så dem är ju så mkt lättare att bara sätta i fötterna. Mina Michael Kors skor ser exakt likadana ut men med snörning. Jag brukar ha stl 36-37 så trodde 36 skulle passa men så fel jag hade. Fick byta till stl 35 istället och dem är precis som ett par 36:or. Så väldigt stora i storleken är dem. Och tur var väl det så jag och Cornelia kunde matcha med exakt likadana skor.

image image image image image image image image image

Så nu får gärna solen stanna kvar, vägarna och trottoarer sopas och värmen komma så vi kan gå ut med världens snyggaste skor.


Inlägget är sponsrat utav Babyshop och innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats