Teresiainspirerar

Snön är äntligen här!!

Godkväll!

Idag åkte vi hem från underbara Gotland och min familj, som jag saknar så mycket redan. Hemresan gick bättre än dit resan då Cornelia klarade sig från åksjuka.

När vi kom hem packade vi upp alla julklappar och Cornelia lekte hela tiden till vi skulle in till svärmor o svärfar på lite middag. När vi väl kom hem ville hon ju såklart fortsätta 🙂 Dock var klockan mycket och det var dags för normala rutiner igen o lägga sig hyfsad tid.

Jag ligger nu i min egna säng o känner mig lite mörbultad, var ute med hunden och snön hat äntligen kommit, som jag längtat! Men självklart halkar jag och slår mig rätt rejält. 🙁 Skrapade upp knäet, blev blå och känns som vänster hand är stukad. Hela min vänstra sidan fick sig en kraftig smäll och jag kunde först inge ta mig upp. Kom iaf hem till slut. Får hoppas kroppen känns bättre imorgon. Är ledig till nyår och det kommer bli några mysiga dagar med min lilla tjej. Imorgon ska vi nog köpa en pulka och hoppas snön ligger kvar. Har ni fått någon snö? Visst är det typiskt att den alltid ska komma nån dag efter jul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats