Teresiainspirerar

Snöbollar med polkasmak

Igår efter jobbet skulle jag göra snöbollar med polkasmak 🙂 Hade handlat allt så jag bara kunde sätta igång efter middagen. När jag hjort hälften o öppnar burken med kondenserad mjölk o får se att den e helt brun inser jag att jag köpt FEL! Det var ju karamelliserad mjölk, inte alls vad jag skulle ha. Var bara att gå upp till affären igen och då blev det lite mer smått o gott som jag köpte till dagens julstök.

image

image

image

image

Gjorde iaf dessa underbara snöbollar med polkasmak, perfekt storlek och väldigt enkelt!

Snöbollar med smak av polka recept:
250 gram kokosflingor
1 burk(ar) kondenserad mjölk, 375 g
2 msk kokosmjöl
15 st polkagrisar

Tillagning
Blanda 200 kokos och den kondenserade mjölken, addera kokosmjöl och rör om. Krossa polkagodiset så det nästan blir ett pulver. Ställ in smeten i kylen i 5-10 minuter så smeten stelnar lite och bollarna blir lättare att rulla. Rulla små bollar av smeten och rulla i en blandning av 50g kokos och polkakross.

Receptet hittade jag på Google 🙂

Hoppas ni gillar dem!

Sen idag har jag storstädat, julpyntat, gjort ischoklad och allt annat man måste hinna med. Min sista lediga dag innan vi åker till Gotland. Känner att jag inte är helt klar med allt inför julen dock :/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats