Teresiainspirerar

Snart RUL.

Jag tänkte försöka skriva vecka för vecka om min graviditet, men start från lördag då jag går in i v.20. Helt otroligt vad fort tiden har gått ändå.. Tyckte de första 13 veckorna gick sååå sakta, men det är ju säkert för att man vill gå över den värsta fasen.. sen längtade jag så mycket efter att mitt hemska illamående och den obeskrivliga tröttheten skulle försvinna… Dock höll det ju i sig några veckor till men för ca två veckor sen började det avta och jag mår så mkt bättre nu, förutom att ja har extrem foglossning ist, men nästan hellre det än illamående och sån trötthet jag hade.

IMG_0841

På fredag skall vi gör RUL och det har vi också längtat efter länge nu och det skall bli så spännande. Längtar så mycket efter att få se lilla bebisen igen. Se så allt ser bra ut, men eftersom magen fått sig en rejäl växtspurt så lär det inte vara några problem och KUB såg ju så fint ut. Jag tror även jag känner att bebisen rör sig då och då. Det första kändes första dagen v 17 men jag längtar ändå tills det känns lite mer för det är ju så mysigt. Tänkt sen när man känner utanpå magen när Cornelia får känna bebisen, det kommer vara en upplevelse för henne och även för oss. Vi ska även denna gång ta reda på vad det blir.. Flicka eller pojke? Så spännande, jag ser fram emot vilket som för jag är så lycklig att få uppleva detta en gång till och att vi fått chansen att ge ett nytt liv.

IMG_0842

Jag skall försöka få lite hjälp att ta lite bilder på magen oxå så jag kan visa er.. När jag väntade Cornelia var jag så duktig på att ta kort varje vecka nästan.. Och nu när detta blir sista gången som gravid vill man ju passa på men finns knappt tid till sånt längre… haha. Är verkligen annorlunda när man redan har barn. Inte lätt att försöka få sig en bild utan att någon ropar eller hamnar på bild.

IMG_3400

IMG_4819

(Bilder från när Cornelia låg i magen)

Men jag är iallafall duktig på att fylla i en Gravid-bok och det känns roligt att få ta fram och läsa. Har tagit fram boken jag fyllde i med Cornelia och det är ju en del man glömt men påminns när man läser, därav känns det extra kul att anteckna.

Nä nu ska jag mysa i soffan lite, men ni får ha en superduper mysig kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats