Teresiainspirerar

Snart jul…

Jag har tagit en välbehövlig paus från bloggen några veckor. Man är ju inte mer än människa och jag har försökt prioritera så mkt annat plus att jag är i full gång med planer inför vårt nya kök. Såå roligt men mycket att tänka på. Sen har Sabina börjat ta sig framåt och det händer så otroligt mycket nu som jag inte vill missa.

Tänk att det är julafton om en vecka! Är ni klara med julklappar? Vi är helt klara med barnens julklappar vilket är skönt, och nog de andra klapparna som skulle ordnas är för de mesta klart!

Idag åkte vi även och köpte en julgran så nu har vi pyntat den så det blev en sen kväll för våra tjejer. Båda somnade nyss och jag har fått undan lite så jag äntligen kan sitta ner för första gången idag.

Snön kom inatt och vi vaknade av ett riktigt vackert vitt vinterlandskap, sååå mysigt! Så det blev även pulkapremiär för Sabina och en sväng till pulkabacken med Cornelia och hennes kompisar.

Tänkte tipsa er om lite sista minuten julklappar och något som Sabina kommer få är Rubens barn docka. Rubens docka var även Cornelias första docka som hon fick sin första jul.

Babyland har många att välja på och snabb leverans, även fri kostnad på frakten.

Cornelia har som sagt redan några Rubens barn och jag tycker dem är så otroligt söta! De är även så bra att de mjuka då barn gärna vill ha allt i sängen när de ska sova. En sån här docka gör ju inget om de är med i sängen då de e så mjuka.

Något som är kul är oxå att vi kan klä på Sabinas första plagg från Livly. Även dessa plagg går att köpa hos Babyland

 

Stora dockan hittar ni HÄR.
Byxa och body samt de söta små tossorna och mössan hittar ni hos Babyland.

 

 

Ni vet väl om att ni fortfarande har chansen att klicka hem julklapparna för att få hem innan jul. Babyland har alltid fri frakt och för er som kan beställa hem produkterna med budleverans har möjlighet att få hem till jul, vilket är kanon! Passa på!

Som sagt, en Rubens docka kan jag verkligen rekommendera till julklapp om ni inte riktigt vet vad ni ska hitta på.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats