Teresiainspirerar

Snart har vi en fyraåring här hemma..

Tänk vad tiden springer iväg… För fyra år sedan gick jag på mammaledighet (eller sjuskrivning första veckorna) för att sedan få universums bästa gåva, vår tjej Cornelia.

Tänk att hon snart fyller fyra år..

image

Jag gick igenom lite bilder igår från Cornelias treårskalas och kom på att jag inte har visat så mkt från det. Kanske dags att ge er lite inspo 🙂 Jag slog verkligen på stort förra året och kämpade länge och mycket för att det skulle bli så perfekt det kunde. Dock var jag heeeelt slut och sa att jag nästa år (som i år) skulle köra en enklare men att jag troligen inte kommer kunna släppa den perfektionen som jag hela tiden vill ha. MEN, jag har faktiskt bestämt mig!


Nu har vi börjat planera Cornelias fyraårskalas och inbjudningskort skall köpas för att sedan bjuda kompisarna i god tid. Jag har (tro det eller ej) bestämt att inte baka någonting. Jag har beställt en söt mini mini tårta (mest för oss vuxna) och tänkte först bjuda på korv med bröd för att sedan ta fram glass med massa olika strössel. Det kommer bli en GLASSBUFFÉ 🙂 Hoppas det kommer uppskattas. Sen tänkte jag ha popcorn och planera lite lekar för att avsluta med en vanlig fiskedam. Förra året vart jag sponsrad med sjukt massa grymma grejer till goodiebags till alla barnen som kom på kalaset och barnen älskade det. Men som jag kämpade då så släpper jag den biten i år (Hoppas ni inte blir besvikna ni som kommer med era barn, haha). Så i år blir det nog mkt enklare 🙂

Cornelia vill ha ponykalas så det kommer bli i det temat. Sen vill hon ha ballonger, och det ska jag försöka fixa massor till henne iaf. Jag älskar att planera och fixa men det ska bli skönt att inte stressa i flera veckor inför detta.
Vi kommer även låna en lokal så alla får plats och kan dansa, springa runt och leka utan att jag ska vara orolig att nån ramlar i trappan eller kunna ha koll på x antal barn hemma hos oss då det troligtvis blir fler än förra året.

Här får ni en liten tillbakablick från 3 års kalaset 🙂

image image image image image image image image image image image image image image

Tjing tjing så länge, nu blir det filmkväll med min familj och sen går jag in till granne  för filmkväll/tjejkväll där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats