Teresiainspirerar

Skäm bort dig själv

Ett hett julklappstips dagen till ära eller varför inte skämma bort sig själv? Just idag har ni chansen att få 20% rabatt hos Glossybox på löpande, 3, 6 & 12 månadsprenumeration och 6 & 12 månadspresentkort.

image

Använd kod GLOSSYBOXBF

Jag har nu fått glossybox ett bra tag och det är verkligen lika spännande varje gång och alltid något jag gillat som jag köpt igen 😉 Som tex när jag fick Rituals skum. Den har jag köpt igen då den doftar underbart!

image

Passa på ni oxå!

Missa inte att hålla koll på bloggen under eftermiddagen och kvällen då jag ska försöka tipsa om mer grymma reor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats