Teresiainspirerar

Sista plaggen klara..

Tänkte jag skulle visa er det senaste som plaggen som jag har köpt inför lillasysters ankomst. Vi hade ju inte riktigt allt men nu så äntligen tror jag nog att vi har det som behövs i klädesväg.

Det finns så mkt fint till just tjejer och ännu mer till de minsta. Minns hur jag shoppade när Cornelia var liten, det är ju så kul och som ett stort intresse! Man blir så glad varje gång man ser dessa små söta plagg.

Här får ni lite bilder på det senaste iaf. Plaggen är ifrån Kappahl och nyheter  ifrån Livly.

Jag vet att omlottbody är ett bra plagg i början och pyjamas med knappar.. Helst ska det inte vara för mkt som ska träs över huvudet men det finns ju så mkt fint. Har dock försökt tänka lite på det praktiska ändå och ju större hon blir desto mer annat kan hon ha. Dock kommer jag ju såklart använda en del utav allt ändå men att ta med sig i BB väskan så är omlott och plagg med knappar ett måste tycker jag.

Idag har jag tvättat upp det sista plaggen och kokat nappar o nappflaska så det är klart. Med Cornelia gick det inte så bra med amningen så nu är jag förberedd med flaska och mjölkersättning ifall det är helt kört. Min förhoppning är såklart att amningen skall gå bättre denna gång!

(Syskonmatcha såklart)

 

Imorgon ska jag försöka orka packa BB-väskan så den är klar, vilket kan kännas som en lättnad. Sen är det bara att invänta babyskyddet och barnvagnen som bör komma denna vecka 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trixi

    Vilka söta plagg. Varje gång jag hör om att amningen strulat el strular bara måste jag nämna kort tungband. Tyvärr har inte vården så stor koll på det i sverige längre. Läs mer på tungband.se el gå med i facebook gruppen stödgrupp för kort tung och läppband. Kan va tungen som vart boven för er precis som för oss. Lycka till!

    1. teresia

      Tack snälla för tipset, det måste jag kolla in.. Ja vi fick inte mkt till hjälp.. Min mjölk kom aldrig igång ordentligt o vi kämpade i tre månader o under dessa månader var det inte mkt Cornelia gick upp i vikt, vilket känns så hemskt. När jag väl förstod att jag inte hade nån mjölk knappt kände jag mig så hemsk som låtit henne kämpa så länge. Ha en fin dag!

stats