Teresiainspirerar

Semestermode

Hallå alla fina!

Bloggen har stått stilla ett tag nu men innan semestern var jag väldigt stressad med allt jag tog tag i att fullfölja. Jag startade upp en bloppis med nästan 170 plagg som sedan skulle skickas. Jag tog mig nog vatten över huvudet för det blev stressigt att hinna med att packa allas plagg, hålla iordning på vart allt skulle, vem som hade betalat och hur mkt de skulle betala. Jag kämpade in i det sista men hann tyvärr inte allihopa som betalat men man är ju inte mer än människa. Alla paket som är kvar kommer att skickas när vi kommer hem.

Jag började packa våra resväskor och allt på onsdagskvällen kl nio, och halv fem på torsdagsmorgonen åkte vi mot Arlanda. Allt gick smidigt och vi är nu äntligen på en helt magisk plats. Det är första gången jag är på Kreta, Grekland över huvudtaget och säkerligen inte den sista.. Vi har det så otroligt bra och njuter till fullo.

Här bor vi med egen poolaccess delad med en granne som för det mesta inte ens är där och då har vi hela poolen för oss själva. Havsutsikten kan inte bli bättre och maten är fantastisk! Så underbart här, verkligen ett paradis.

Jag kommer skriva mer om resan längre fram men tänkte iallafall lämna ett litet spår här 😉

IMG_6616

Självklart fick jag med mig snyggaste skorna från Skopunkten. Passa på ni med att fynda dessa, köp tre och betala för två 🙂

Mina favoriter är såklart dessa sandaler med strass. Sååå snygga och nu har fötterna fått lite färg och de ser ännu somrigare och snyggare ut på.

IMG_6615

IMG_6614 IMG_6618 IMG_6613

Har fler skor att visa er (skoälskare som jag är) så småningom, håll utkik 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats